100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent

Hybride warmtepomp laten installeren in Zwolle

De meest energiezuinige manier om je woning in Zwolle te verwarmen, is door een warmtepomp te laten plaatsen. Met een warmtepomp kun je zelfs, in combinatie met zonnepanelen, volledig energieneutraal je huis comfortabel houden tijdens de winter.

Zit jij erover te denken om een hybride warmtepomp te laten plaatsen in je huis? Of wil je graag een warmtepomp voor je komende nieuwbouwwoning in (de omgeving van) Zwolle? Wij helpen je graag de warmtepomp te kiezen die perfect aansluit op jouw situatie en wensen.

hybride-warmtepomp-installatie-zwolle

De juiste warmtepomp in jouw situatie Vakkundige warmtepomp installatie

WarmteMeesters heeft een enthousiast en ervaren team dat je graag informeert over de juiste warmtepomp in jouw situatie. Onze monteurs komen deze vervolgens vakkundig installeren. Wij helpen onze klanten te genieten van een duurzaam warmtecomfort, zodat zij in de wintermaanden, zonder hun CO₂-voetafdruk te vergroten, genieten van een fijne temperatuur in huis.

Wij helpen jou te investeren in een duurzame verwarmingsinstallatie die mogelijkheden voor optimalisatie biedt in de toekomst. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een warmtepomp voor jouw woning in Zwolle? Vraag direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

warmtepomp laten plaatsen zwolle
4 maanden geleden | Harry, Olst
Vakkundig en betrouwbaar.
Goed contact,leuke mensen en belangrijk dat het werk precies wordt uitgevoerd volgens de afspraak,geen bijkomende kosten.
2 maanden geleden | Bert, Zwolle
Snel en volgens afspraak
Kwamen langs, tijdens installatie overleggen zodat alles gong zoals we het wilden. Nog even kraantje vernieuwd dat wat moeilijk ging.
3 maanden geleden | Ebel, Heino
Heldere communicatie en betrouwbaar
Communicatie is duidelijk. Als je vragen hebt is contact snel gelegd. Uitstekende service en vriendelijk personeel
1 maand geleden | Lubbert Bovenhuis, Dronten
uitstekend
-afspraak is afspraak-super snelle levering materiaal etc.-prettige meedenkende mensen-
3 maanden geleden | Dirk-Jan, Genemuiden
Goed advies en netjes geplaatst
Goed advies gehad en plaatsing was snel en netjes! Echt een aanrader!!!
3 maanden geleden | Joop, Ruinen
Complete en perfecte installatie geleverd.
De medewerkers van Warmtemeesters hebben met veel technisch inzicht onze hybride warmtepomp geïnstalleerd. Contact met Genemuiden was aangenaam en zeer vriendelijk.
4 maanden geleden | Christina, Apeldoorn
zeer klantvriendelijk, goede begeleiding en uitleg
Zorgvuldig in voorbereiding en uitvoering. Zeer klantvriendelijk
3 maanden geleden | Johan Ruitenburg, Nunspeet
Vlotte installatie zonder problemen
Uitvoerig overleg tijdens het offerte-stadium. Ik wilde graag precies weten wat de beste installatie was voor ons huis, dat met radiatoren wordt verwarmd. Vergeleken met verschillende andere aanbieders, maar Warmtemeesters bleek een deskundige gesprekspartner en Vaillant een betrouwbaar Europees mer...
1 maand geleden | Peter, Raalte
Prettig kundige vakmensen
No nonsens bedrijf, komen na wat zij beloven. Prettig bedrijf in uitvoering en omgang
3 maanden geleden | Gerrit, Apeldoorn
Alles volgens afspraak en keurig en vakkundig gemonteerd
Onze ervaring met het bedrijf Warmte Meesters is zeer goed. De monteurs zijn vriendelijk, meedenkend en vakkundig. Alles is volgens afspraak verlopen. Wij zullen in onze kennissenkring het bedrijf zeker aanbevelen. Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Gerrit en Olga van Oort
3 maanden geleden | Dirk, Dronten
Prima werk afgeleverd
Er werd netjes gewerkt en opgeruimd. De afspraken werden nagekomen. De vragen zijn in het telefonisch goed beantwoord.
1 maand geleden | Robin, Raalte
Snel en kundig, netjes opgeleverd
Warmtepomp en CV laten plaatsen, snel en netjes gewerkt. Alles is netjes achtergelaten en goede uitleg van Jochem over de werking en de instelmogelijkheden gehad. Warmtemeesters heeft duidelijk verstand van de materie. Zeer tevreden mee!
3 weken geleden | Dik, Genemuiden
Alles volgens afspraak nagekomen.
Een prettig contact met de mensen van Warmtemeesters, van offerte tot en met het plaatsen van de installatie, en alles netjes gemonteerd. Hebben de installatie nog te kort om daar over een beoordeling te hebben.
2 weken geleden | Aage, Genemuiden
Warm aanbevolen
Super netjes gewerkt en alles in 1 dag geplaatst
2 maanden geleden | Sjoerd van der Heide, DRACHTEN
Snel eerlijk en kundig
Op vrijdag gesproken met een zeer vriendelijk en kundige medewerker en de maandag erna werd de warmte pomp en cv al geplaatst. Ongekend snel en ik ben erg tevreden met de kwaliteit van werken!
5 maanden geleden | hein mulder, Olst
Nagenoeg een tien
Eigenlijk heb ik geen negatieve punten, zeker niet wat betreft de installatie, zorgvuldig en met vakmanschap werd de installatie aangelegd en opgeleverd
2 maanden geleden | Jacques, heino
vriendelijk en netjes gewerkt
Goed gewerkt.... alles weer netjes achter gelaten Vriendelijk
1 maand geleden | Henk , Zuidwolde
Prima ervaring
Uitstekend geholpen en vakkundig werk geleverd.
3 weken geleden | Gerard, Heeten
Geweldig
Goed en correct bedrijf. Aanleg in goed overleg met de monteurs en precies zo uitgevoerd zoals wij dit graag zien. Uitleg was daarna ook duidelijk.
2 maanden geleden | Gerrit, Zwolle
Toppers
Vanaf het eerste telefonische contact tot de laatste, verrast door klantvriendelijke mensen, die weten waar ze het over hebben. Zo luisteren naar de wensen en vragen van de onervaren klant, en maken het echt waar ( zoals het overal zou moeten zijn!) Mooi aanbod en netjes en snel geïnstalleerd, m...

Bespaar tot wel 80% op het gasverbruik Een hybride of volledig elektrische warmtepomp?

Kies je voor een hybride of een volledig elektrische warmtepomp? Een hybride model werkt samen met jouw cv-ketel. De installatie onttrekt en concentreert de warmte uit de buitenlucht om het water in de verwarmingsinstallatie op te warmen. Dit doet de hybride warmtepomp een groot deel van het jaar. De cv-ketel springt in hartje winter nog even bij als het echt heel koud is.

Een hybride warmtepomp maakt het gebruik van een cv-ketel veel zuiniger. Je bespaart wel tot 80% op het gasverbruik voor het verwarmen van je woning. Zo bespaar je op stookkosten, maar je doet er ook de natuur een plezier mee.

Hoe zit het met de volledig elektrische warmtepomp? Het voordeel van deze installatie is dat je er volledig gasloos mee kunt wonen. Het is de ideale optie wanneer je op zoek bent naar een verwarmingsoplossing voor je nieuwbouwwoning of voor je perfect geïsoleerde bestaande woning.

Het nadeel van een volledig elektrische warmtepomp is dat de installatie veel ruimte in beslag neemt. Je hebt namelijk een grote boiler nodig voor het warm houden van het water. Ook zijn volledig elektrische warmtepompen, afhankelijk van het type warmtepomp dat je kiest, nogal prijzig.

Met een gasloze installatie ben je echter wel goed voorbereid op de overstap die we vroeg of laat allemaal moeten maken om energieneutraal te leven.

elektrische of hybride warmtepomp

Kies je voor WarmteMeesters? Dan kies je voor onze Meesterlijke Zekerheden:

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Plaatsing binnen 4 weken.

Plaatsing binnen 4 weken.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Direct vrijblijvend advies De hybride lucht-waterwarmtepomp

Er zijn verschillende soorten volledig elektrische warmtepompinstallaties te monteren. Wij leveren en monteren de hybride lucht-waterwarmtepomp.

De lucht-waterwarmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht om het water in de installatie te verwarmen. De installatie is ook bij zeer koud weer in staat om warmte uit de lucht te onttrekken. Het verwarmde water van deze installatie is te gebruiken voor vloerverwarming, de centrale verwarming en water voor gebruik in de keuken en badkamer.

De hybride lucht-waterwarmtepomp

Maakt warmtecomfort duurzaam, digitaal én slim

Een koel huis in de zomer Je woning koelen met een warmtepomp

Sommige warmtepompen kunnen ingezet worden om je woning te koelen. Dit kan met de lucht-luchtwarmtepomp, maar sommige lucht-waterwarmtepompen zijn tevens omkeerbaar. Het koelt de lucht af en de lucht koelt op zijn beurt het water af dat door de leidingen van je huis stroomt.

Een grond-waterwarmtepomp is inzetbaar om je huis passief te koelen. Koud water wordt direct door je leidingen geleid, waardoor je huis kouder wordt. Combineer deze installatie met zonwering en je geniet van een koel huis in de zomer, zonder dat dit je veel extra energie kost.

Verkoeling met een warmtepomp

Vraag een offerte aan Hoeveel kost een warmtepomp?

Laten we eens bekijken hoeveel een warmtepomp kost. Als je voor een hybride warmtepomp gaat, ben je gemiddeld rond de 5.000 euro kwijt aan de aanschaf en de montage van de warmtepomp. Dit bedrag is na aftrek van overheidssubsidies. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de warmtepomp en het vermogen van de installatie.

kosten van een warmtepomp

Jouw zekerheid 100% focus op warmtepompen & digitaal gemak!

Wij pakken het graag nét even anders aan. Onze focus is namelijk volledig gericht op warmtepompen. Daarnaast zijn we gek op data & digitaal gemak. Zo ben je verzekerd van een vooruitstrevende specialist, die je klaarstoomt voor een duurzame toekomst!

Overstappen naar gasloos wonen Hoe je warmtepomp in Zwolle bekostigen?

Vroeg of laat moeten we allemaal de overstap maken naar gasloos wonen. De cv-ketel verdwijnt dan ook langzaam maar zeker uit ons woningbeeld. Zo kun je na 2025 in de meeste gevallen je cv-ketel niet zomaar vervangen voor een nieuwe cv-ketel. Je bent dan verplicht om op zijn minst een hybride warmtepomp te laten installeren. De vraag is: hoe bekostig je dit?

Er zijn meerdere manieren waarop je je hybride of volledig elektrische warmtepomp kunt bekostigen:

  • Je betaalt het met je eigen spaargeld.
  • Je leent geld van de bank of een andere kredietverstrekker.
  • Je verhoogt je hypotheek.
  • Je leent “gratis” geld via het Nationaal Warmtefonds (zie voor meer informatie www.warmtefonds.nl)
warmtepomp zwolle bekostigen

Terugverdientijd tussen 3 en 8 jaar Subsidie voor de aanschaf van warmtepompen

Gelukkig hoef je niet al het geld voor een warmtepomp uit je eigen zak te betalen. De overheid heeft namelijk subsidie beschikbaar gesteld voor de installatie van warmtepompen.

De overheid heeft beloofd ISDE-subsidie voor energiebesparing tot aan 2030 beschikbaar te stellen. Deze subsidie kun je aanvragen voor het laten installeren van een warmtepomp. Voor een hybride warmtepomp varieert de subsidie tussen de 2.400 en 3.000 euro. Voor een volledig elektrische warmtepomp kan dit nog meer zijn. Dit betekent dat je de kosten van de aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp al binnen drie tot acht jaar kunt terugverdienen.

Hoe beter de isolatie, hoe meer energie je bespaart Moet je je woning isoleren voor je een warmtepomp laat installeren?

Hoe beter de isolatie van je woning, hoe meer energie je bespaart wanneer je je woning wilt verwarmen. Veel mensen denken echter dat het noodzakelijk is om eerst een grote verbouwing uit te voeren om hun huis goed te isoleren voordat ze een installatie van een hybride warmtepomp kunnen overwegen. Dit ontmoedigt veel mensen om ook maar over de aanschaf van een hybride warmtepomp na te denken. Zonde, want vaak is een grote verbouwing niet nodig of een renovatie kan later worden uitgevoerd. Veel woningen hebben bovendien al een goed energielabel, waardoor betere isolatie niet of niet direct nodig is. Je bespaart op den duur dus energiekosten wanneer je je woning beter isoleert. Wil je graag je woning isoleren voor je aan een warmtepomp begint? Overweeg dan om de spouwmuren, het dak of de vloer te isoleren.

Wel is het zo dat een warmtepomp beter en zuiniger werkt wanneer het met behulp van lagere temperaturen je woning kan verwarmen. Een warmtepomp werkt het beste in combinatie met vloerverwarming.

warmtepomp en isolatie

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek Jouw warmtepomp in Zwolle laten installeren door WarmteMeesters

WarmteMeesters helpt je graag met het installeren van jouw warmtepomp in Zwolle. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in en wij helpen je bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor jouw huis. Na het adviesgesprek ontvang je een offerte op maat. Je hoeft bovendien niet lang op je nieuwe installatie te wachten. Wij plaatsen jouw nieuwe warmtepomp binnen vier weken!

Wij gaan voor een optimale klanttevredenheid. Om dit te bereiken, zorgen wij onder andere voor transparante communicatie gedurende het traject. WarmteMeesters heeft de focus volledig op (hybride) warmtepompen. We hebben als motto, als we iets doen dan doen we het fantastisch goed en anders niet. Bovendien zorgen wij ervoor dat de installatie jou digitaal gemak oplevert, waardoor je met plezier gebruikmaakt van jouw warmtepomp.

Wil jij graag je woning op een energiezuinige manier verwarmen? Ben jij klaar om de overstap naar gasloos wonen te maken? Of om je gasverbruik behoorlijk te verminderen? Dan is de aanschaf van een (hybride) warmtepomp de beste manier om jouw doelen te bereiken. Neem contact met ons op. Wij ontmoeten jou graag voor een adviesgesprek, zodat we samen de beste warmtepomp voor jouw woning kunnen kiezen.

warmtepomp zwolle advies
100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent
Check it out!

Ontdek in 2 minuten of een hybride warmtepomp
een slimme investering is voor jouw type woning.

Vooruitstrevend
in warmtepompen
Doe de gratis WarmteCheck!