100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent

Hybride warmtepomp laten installeren in Zwolle

De meest energiezuinige manier om je woning in Zwolle te verwarmen, is door een warmtepomp te laten plaatsen. Met een warmtepomp kun je zelfs, in combinatie met zonnepanelen, volledig energieneutraal je huis comfortabel houden tijdens de winter.

Zit jij erover te denken om een hybride warmtepomp te laten plaatsen in je huis? Of wil je graag een warmtepomp voor je komende nieuwbouwwoning in (de omgeving van) Zwolle? Wij helpen je graag de warmtepomp te kiezen die perfect aansluit op jouw situatie en wensen.

hybride-warmtepomp-installatie-zwolle

De juiste warmtepomp in jouw situatie Vakkundige warmtepomp installatie

WarmteMeesters heeft een enthousiast en ervaren team dat je graag informeert over de juiste warmtepomp in jouw situatie. Onze monteurs komen deze vervolgens vakkundig installeren. Wij helpen onze klanten te genieten van een duurzaam warmtecomfort, zodat zij in de wintermaanden, zonder hun CO₂-voetafdruk te vergroten, genieten van een fijne temperatuur in huis.

Wij helpen jou te investeren in een duurzame verwarmingsinstallatie die mogelijkheden voor optimalisatie biedt in de toekomst. Energie besparen was nog nooit zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een warmtepomp voor jouw woning in Zwolle? Vraag direct een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan.

warmtepomp laten plaatsen zwolle
3 dagen geleden | Sander, dronten
top pomp en top service
Ben zeer tevreden over warmtemeesters.' Na goed contact en duidelijke offerte, is de pomp daarna ook zeer snel geinstaleerd. zitten er nu heerlijk warm bij.
1 maand geleden | Lambertus, Zwartsluis
Zeer goed
Keurig installatiewerk en uitleg over werking en bediening van het systeem. Alles schoon opgeleverd en afval afgevoerd. Beleefde jongens.
4 maanden geleden | Bernd, Genemuiden
Fijne communicatie, goed werk geleverd en laten alles keurig achter!
Deze week is de warmtepomp bij ons geplaatst. We zijn tevreden. De service is goed en de mannen hebben alles netjes achtergelaten. Ook moest er nog een extra groep bij komen in de meterkast, maar dit is ook keurig gedaan.
3 maanden geleden | Jantinus, Westerbork
Degelijke installatie
Monteurs met vakkennis, leveren uitstekend werk en niet onbelangrijk een goede uitleg.
1 week geleden | Ees, Hasselt
Erg snelle, vakbekwame en vriendelijke service
We hadden problemen met onze cv-ketel. Warmtemeesters liet ons niet in de kou staan, gooide hun planning iets om zodat onze verwarming binnen 24uur weer draaide. Complimenten!
1 maand geleden | Jannes, Ruinerwold
Zoals je zou mogen verwachten. Stipt, netjes.
Prima. Eerste contact, de offerte, de planning (ruim binnen de limiet), communicatie. Nazorg nog geen oordeel.
1 maand geleden | Cor, Hasselt
Fijne samenwerking met een mooi eindresultaat
Prettige en kundige mensen.
2 weken geleden | Pierre, Zwolle
Zeer tevreden.
Monteurs waren zeer vriendelijk, deskundig, behulpzaam en netjes. De hybride warmtepomp werd in 1 dag aangelegd. De bespreking en voorlichting vooraf verliep zeer prettig.
4 maanden geleden | Jeannette en Atze de Vries, Zwartsluis
Prima service en zeer klantvriendelijk
Vanaf het eerste contact wordt er met je meegedacht over de beste oplossing voor het plaatsen van een warmtepomp. Hoewel het huis niet optimaal was geïsoleerd, was dit geen probleem. Zeer snelle levering en plaatsing van de nieuwe warmtepomp.
2 maanden geleden | Berend en Jet, Hasselt
Prima bedrijf
Snelle en duidelijke onderhandeling over de prijs, zonder poespas. De monteurs vriendelijke, betrouwbare jongens. Ondanks, dat het op dag twee tegenzat en later weg konden als gepland, bleven ze vriendelijk. Net wat de andere mensen zeggen; ze werken heel netjes, alles gezogen na dag 1 en 2, en neme...
3 dagen geleden | Prins , Genemuiden
Uitstekend
De aanschaf van mijn hybride warmtepomp bij Warmtemeesters verliep vlot, met een levering binnen twee weken. De monteur was professioneel en leverde een nette installatie. Tevreden met de efficiënte service en kwaliteit.
1 maand geleden | Jansman jansman, Luttenberg
Top
Prima ervaren zowel contacten per telefoon als met de montage Jochem en Didar zijn zeer klantvriendelijk en vakkundig Zeer netjes gewerkt en uitstekende uitleg over functioneren van de warmtepomp Heb veel vertrouwen in Warmtemeesters
4 weken geleden | Jos, HAVELTE
Veel meedenken en snel reageren
Binnen 2 weken van offerte naar uitvoering gereed waar maak je dat nog mee? En dan ook nog meedenken, optimaliseren, correct en netjes werken zonder maar een vuiltje achter te laten.
4 maanden geleden | Jacco, Belt-Schutsloot
Snelle levering
Goede en duidelijke communicatie. Denken mee met wat de beste oplossing is
1 maand geleden | Henri, Genemuiden
Gewoon goed
Komt afspraken na, levering en montage zoals afgesproken. Monteur vakkundig en werkt netjes.
2 maanden geleden | Anke, Zuidwolde
Beter kan het niet!
Het contact, de snelheid, de netheid, de kunde wij zouden geen verbetering kunnen aangeven. Dit hele proces verdient een tien. Zo wil je dat een klus gaat, petje af!
3 weken geleden | André, Smilde
Net werk afgeleverd
Plezierig telefoon gesprek gehad, daarna offerte ontvangen, ondanks dat deze hoger was dan de andere partijen toch voor Warmtemeesters gekozen. Prettige installateurs over de vloer gehad die hun vak verstaan.
2 maanden geleden | ron knaap, Tollebeek
vakmensen
zeer vriendelijke en kundige mensen over de vloer, legden alles goed uit en namen alle tijd om onze vragen te beantwoorden. ruimde lekker alles op ook de rommel die wij zelf hadden gemaakt een voorbeeld voor veel installatie organisaties.
4 maanden geleden | Chris, De Wijk
Goed geholpen en prettig gesprek.
Een goede overzichtelijke offerte, en daarna een goed gesprek gehad met één van de directeuren. Verde bekwaam personeel en vriendelijk. Een fijne ervaring.
3 weken geleden | Fred, Dedemsvaart
Prima zeer vriendelijke en attent
De ervaringen zijn erg goed. Er wordt zeer adequaat gewerkt en men is vriendelijk cq behulpzaam. Zeer oplossingsgericht. Maken zeer betrouwbare indruk.

Bespaar tot wel 80% op het gasverbruik Een hybride of volledig elektrische warmtepomp?

Kies je voor een hybride of een volledig elektrische warmtepomp? Een hybride model werkt samen met jouw cv-ketel. De installatie onttrekt en concentreert de warmte uit de buitenlucht om het water in de verwarmingsinstallatie op te warmen. Dit doet de hybride warmtepomp een groot deel van het jaar. De cv-ketel springt in hartje winter nog even bij als het echt heel koud is.

Een hybride warmtepomp maakt het gebruik van een cv-ketel veel zuiniger. Je bespaart wel tot 80% op het gasverbruik voor het verwarmen van je woning. Zo bespaar je op stookkosten, maar je doet er ook de natuur een plezier mee.

Hoe zit het met de volledig elektrische warmtepomp? Het voordeel van deze installatie is dat je er volledig gasloos mee kunt wonen. Het is de ideale optie wanneer je op zoek bent naar een verwarmingsoplossing voor je nieuwbouwwoning of voor je perfect geïsoleerde bestaande woning.

Het nadeel van een volledig elektrische warmtepomp is dat de installatie veel ruimte in beslag neemt. Je hebt namelijk een grote boiler nodig voor het warm houden van het water. Ook zijn volledig elektrische warmtepompen, afhankelijk van het type warmtepomp dat je kiest, nogal prijzig.

Met een gasloze installatie ben je echter wel goed voorbereid op de overstap die we vroeg of laat allemaal moeten maken om energieneutraal te leven.

elektrische of hybride warmtepomp

Kies je voor WarmteMeesters? Dan kies je voor onze Meesterlijke Zekerheden:

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Plaatsing binnen 4 weken.

Plaatsing binnen 4 weken.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Direct vrijblijvend advies De hybride lucht-waterwarmtepomp

Er zijn verschillende soorten volledig elektrische warmtepompinstallaties te monteren. Wij leveren en monteren de hybride lucht-waterwarmtepomp.

De lucht-waterwarmtepomp onttrekt warmte uit de buitenlucht om het water in de installatie te verwarmen. De installatie is ook bij zeer koud weer in staat om warmte uit de lucht te onttrekken. Het verwarmde water van deze installatie is te gebruiken voor vloerverwarming, de centrale verwarming en water voor gebruik in de keuken en badkamer.

De hybride lucht-waterwarmtepomp

Maakt warmtecomfort duurzaam, digitaal én slim

Een koel huis in de zomer Je woning koelen met een warmtepomp

Sommige warmtepompen kunnen ingezet worden om je woning te koelen. Dit kan met de lucht-luchtwarmtepomp, maar sommige lucht-waterwarmtepompen zijn tevens omkeerbaar. Het koelt de lucht af en de lucht koelt op zijn beurt het water af dat door de leidingen van je huis stroomt.

Een grond-waterwarmtepomp is inzetbaar om je huis passief te koelen. Koud water wordt direct door je leidingen geleid, waardoor je huis kouder wordt. Combineer deze installatie met zonwering en je geniet van een koel huis in de zomer, zonder dat dit je veel extra energie kost.

Verkoeling met een warmtepomp

Vraag een offerte aan Hoeveel kost een warmtepomp?

Laten we eens bekijken hoeveel een warmtepomp kost. Als je voor een hybride warmtepomp gaat, ben je gemiddeld rond de 5.000 euro kwijt aan de aanschaf en de montage van de warmtepomp. Dit bedrag is na aftrek van overheidssubsidies. De exacte kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van de warmtepomp en het vermogen van de installatie.

kosten van een warmtepomp

Jouw zekerheid 100% focus op warmtepompen & digitaal gemak!

Wij pakken het graag nét even anders aan. Onze focus is namelijk volledig gericht op warmtepompen. Daarnaast zijn we gek op data & digitaal gemak. Zo ben je verzekerd van een vooruitstrevende specialist, die je klaarstoomt voor een duurzame toekomst!

Overstappen naar gasloos wonen Hoe je warmtepomp in Zwolle bekostigen?

Vroeg of laat moeten we allemaal de overstap maken naar gasloos wonen. De cv-ketel verdwijnt dan ook langzaam maar zeker uit ons woningbeeld. Zo kun je na 2025 in de meeste gevallen je cv-ketel niet zomaar vervangen voor een nieuwe cv-ketel. Je bent dan verplicht om op zijn minst een hybride warmtepomp te laten installeren. De vraag is: hoe bekostig je dit?

Er zijn meerdere manieren waarop je je hybride of volledig elektrische warmtepomp kunt bekostigen:

  • Je betaalt het met je eigen spaargeld.
  • Je leent geld van de bank of een andere kredietverstrekker.
  • Je verhoogt je hypotheek.
  • Je leent “gratis” geld via het Nationaal Warmtefonds (zie voor meer informatie www.warmtefonds.nl)
warmtepomp zwolle bekostigen

Terugverdientijd tussen 3 en 8 jaar Subsidie voor de aanschaf van warmtepompen

Gelukkig hoef je niet al het geld voor een warmtepomp uit je eigen zak te betalen. De overheid heeft namelijk subsidie beschikbaar gesteld voor de installatie van warmtepompen.

De overheid heeft beloofd ISDE-subsidie voor energiebesparing tot aan 2030 beschikbaar te stellen. Deze subsidie kun je aanvragen voor het laten installeren van een warmtepomp. Voor een hybride warmtepomp varieert de subsidie tussen de 2.400 en 3.000 euro. Voor een volledig elektrische warmtepomp kan dit nog meer zijn. Dit betekent dat je de kosten van de aanschaf en installatie van een hybride warmtepomp al binnen drie tot acht jaar kunt terugverdienen.

Hoe beter de isolatie, hoe meer energie je bespaart Moet je je woning isoleren voor je een warmtepomp laat installeren?

Hoe beter de isolatie van je woning, hoe meer energie je bespaart wanneer je je woning wilt verwarmen. Veel mensen denken echter dat het noodzakelijk is om eerst een grote verbouwing uit te voeren om hun huis goed te isoleren voordat ze een installatie van een hybride warmtepomp kunnen overwegen. Dit ontmoedigt veel mensen om ook maar over de aanschaf van een hybride warmtepomp na te denken. Zonde, want vaak is een grote verbouwing niet nodig of een renovatie kan later worden uitgevoerd. Veel woningen hebben bovendien al een goed energielabel, waardoor betere isolatie niet of niet direct nodig is. Je bespaart op den duur dus energiekosten wanneer je je woning beter isoleert. Wil je graag je woning isoleren voor je aan een warmtepomp begint? Overweeg dan om de spouwmuren, het dak of de vloer te isoleren.

Wel is het zo dat een warmtepomp beter en zuiniger werkt wanneer het met behulp van lagere temperaturen je woning kan verwarmen. Een warmtepomp werkt het beste in combinatie met vloerverwarming.

warmtepomp en isolatie

Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek Jouw warmtepomp in Zwolle laten installeren door WarmteMeesters

WarmteMeesters helpt je graag met het installeren van jouw warmtepomp in Zwolle. Plan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek in en wij helpen je bij het kiezen van de juiste warmtepomp voor jouw huis. Na het adviesgesprek ontvang je een offerte op maat. Je hoeft bovendien niet lang op je nieuwe installatie te wachten. Wij plaatsen jouw nieuwe warmtepomp binnen vier weken!

Wij gaan voor een optimale klanttevredenheid. Om dit te bereiken, zorgen wij onder andere voor transparante communicatie gedurende het traject. WarmteMeesters heeft de focus volledig op (hybride) warmtepompen. We hebben als motto, als we iets doen dan doen we het fantastisch goed en anders niet. Bovendien zorgen wij ervoor dat de installatie jou digitaal gemak oplevert, waardoor je met plezier gebruikmaakt van jouw warmtepomp.

Wil jij graag je woning op een energiezuinige manier verwarmen? Ben jij klaar om de overstap naar gasloos wonen te maken? Of om je gasverbruik behoorlijk te verminderen? Dan is de aanschaf van een (hybride) warmtepomp de beste manier om jouw doelen te bereiken. Neem contact met ons op. Wij ontmoeten jou graag voor een adviesgesprek, zodat we samen de beste warmtepomp voor jouw woning kunnen kiezen.

warmtepomp zwolle advies
100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent
Check it out!

Ontdek in 2 minuten of een hybride warmtepomp
een slimme investering is voor jouw type woning.

Vooruitstrevend
in warmtepompen
Doe de gratis WarmteCheck!