100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent

Hybride warmtepomp in Nunspeet laten installeren

Een warmtepomp is een uitstekende investering in duurzaam wonen. In lagere energiekosten en een goed verwarmde woning in de winter. In combinatie met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om je huis volledig energieneutraal te maken. En een gemiddelde warmtepomp verdient zichzelf binnen een paar jaar terug – en daarna geniet je van gratis warmte zonder CO2-uitstoot.

WarmteMeesters is gespecialiseerd in warmtepompen. Wij adviseren je eerlijk en helder over de mogelijkheden voor jouw eigen warmtepomp in Nunspeet. En we kunnen het apparaat binnen vier weken bij je thuis installeren. 

hybride-warmtepomp-nunspeet

Woning volledig klimaatneutraal maken Bespaar tot wel 80% met een hybride warmtepomp

Warmtepompen zijn vaak in het nieuws, maar wat kan zo’n apparaat nou eigenlijk? Het is best simpel: een warmtepomp haalt warmte van buiten naar binnen. De pomp onttrekt hitte aan de buitenlucht, en gebruikt die hitte om water te verwarmen. Het warme water kan je vervolgens direct gebruik voor alle toepassingen binnenshuis. Voor warm water uit de kraan in de keuken en de douche. Om de CV lekker op temperatuur te houden. En om je vloerverwarming gratis te kunnen laten werken.

Door deze slimme inzet van de onbeperkte warmte buiten je woning bespaar je op gaskosten. Een zogenaamde hybride warmtepomp levert je een besparing tot wel 80 procent op. En een volledig elektrische warmtepomp is zelfs nog efficiënter. Dankzij deze technologie ben je veel minder afhankelijk van de tegenwoordig sterk wisselende prijzen van energie. En je gebruik van niet-vernieuwbare fossiele brandstoffen wordt veel lager. Daardoor is de CO2-uitstoot en de impact op het klimaat veel lager. Als je al zonnepanelen op je dak hebt, kan je je woning zelfs volledig klimaatneutraal maken!

Besparing met een warmtepomp
2 maanden geleden | Jacques, heino
vriendelijk en netjes gewerkt
Goed gewerkt.... alles weer netjes achter gelaten Vriendelijk
3 maanden geleden | Dirk, Dronten
Prima werk afgeleverd
Er werd netjes gewerkt en opgeruimd. De afspraken werden nagekomen. De vragen zijn in het telefonisch goed beantwoord.
3 maanden geleden | Harry, klarenbeek
goede service korte lijntjes
na werkopname vlot een offerte planning uitvoering in overleg goede uit voering na van te voren overleg verder goed werk geleverd
3 maanden geleden | Dirk-Jan, Genemuiden
Goed advies en netjes geplaatst
Goed advies gehad en plaatsing was snel en netjes! Echt een aanrader!!!
1 maand geleden | Peter, Raalte
Prettig kundige vakmensen
No nonsens bedrijf, komen na wat zij beloven. Prettig bedrijf in uitvoering en omgang
5 maanden geleden | Tjaard, Lemmer
Prima installatiewerkzaamheden
De monteurs hebben goed en netjes gewerkt.
3 maanden geleden | Gerrit, Apeldoorn
Alles volgens afspraak en keurig en vakkundig gemonteerd
Onze ervaring met het bedrijf Warmte Meesters is zeer goed. De monteurs zijn vriendelijk, meedenkend en vakkundig. Alles is volgens afspraak verlopen. Wij zullen in onze kennissenkring het bedrijf zeker aanbevelen. Hartelijk bedankt. Met vriendelijke groet, Gerrit en Olga van Oort
3 maanden geleden | Johan Ruitenburg, Nunspeet
Vlotte installatie zonder problemen
Uitvoerig overleg tijdens het offerte-stadium. Ik wilde graag precies weten wat de beste installatie was voor ons huis, dat met radiatoren wordt verwarmd. Vergeleken met verschillende andere aanbieders, maar Warmtemeesters bleek een deskundige gesprekspartner en Vaillant een betrouwbaar Europees mer...
3 weken geleden | Gerard, Heeten
Geweldig
Goed en correct bedrijf. Aanleg in goed overleg met de monteurs en precies zo uitgevoerd zoals wij dit graag zien. Uitleg was daarna ook duidelijk.
2 maanden geleden | Sjoerd van der Heide, DRACHTEN
Snel eerlijk en kundig
Op vrijdag gesproken met een zeer vriendelijk en kundige medewerker en de maandag erna werd de warmte pomp en cv al geplaatst. Ongekend snel en ik ben erg tevreden met de kwaliteit van werken!
1 maand geleden | Lubbert Bovenhuis, Dronten
uitstekend
-afspraak is afspraak-super snelle levering materiaal etc.-prettige meedenkende mensen-
5 maanden geleden | hein mulder, Olst
Nagenoeg een tien
Eigenlijk heb ik geen negatieve punten, zeker niet wat betreft de installatie, zorgvuldig en met vakmanschap werd de installatie aangelegd en opgeleverd
4 maanden geleden | Rinze, Apeldoorn
Erg goede service
Zowel offerte als installatietraject hebben we erg positief ervaren. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd en we zijn niet voor verrassingen komen te staan. Installatie is ook keurig en volgens afspraak uitgevoerd. Ook over de vriendelijkheid van de monteurs en de heldere handleiding voor subsid...
3 weken geleden | Dik, Genemuiden
Alles volgens afspraak nagekomen.
Een prettig contact met de mensen van Warmtemeesters, van offerte tot en met het plaatsen van de installatie, en alles netjes gemonteerd. Hebben de installatie nog te kort om daar over een beoordeling te hebben.
1 maand geleden | Robin, Raalte
Snel en kundig, netjes opgeleverd
Warmtepomp en CV laten plaatsen, snel en netjes gewerkt. Alles is netjes achtergelaten en goede uitleg van Jochem over de werking en de instelmogelijkheden gehad. Warmtemeesters heeft duidelijk verstand van de materie. Zeer tevreden mee!
4 maanden geleden | Harry, Olst
Vakkundig en betrouwbaar.
Goed contact,leuke mensen en belangrijk dat het werk precies wordt uitgevoerd volgens de afspraak,geen bijkomende kosten.
4 maanden geleden | Christina, Apeldoorn
zeer klantvriendelijk, goede begeleiding en uitleg
Zorgvuldig in voorbereiding en uitvoering. Zeer klantvriendelijk
2 maanden geleden | Gerrit, Zwolle
Toppers
Vanaf het eerste telefonische contact tot de laatste, verrast door klantvriendelijke mensen, die weten waar ze het over hebben. Zo luisteren naar de wensen en vragen van de onervaren klant, en maken het echt waar ( zoals het overal zou moeten zijn!) Mooi aanbod en netjes en snel geïnstalleerd, m...
3 maanden geleden | Ebel, Heino
Heldere communicatie en betrouwbaar
Communicatie is duidelijk. Als je vragen hebt is contact snel gelegd. Uitstekende service en vriendelijk personeel
2 maanden geleden | Bert, Zwolle
Snel en volgens afspraak
Kwamen langs, tijdens installatie overleggen zodat alles gong zoals we het wilden. Nog even kraantje vernieuwd dat wat moeilijk ging.

De specialiteit van WarmteMeesters De lucht-waterwarmtepomp

Wij hebben ons gespecialiseerd in het leveren en installeren van de zogenaamde hybride lucht-waterwarmtepomp. Dit is één van de meest moderne warmtepompen, die bijzonder efficiënt buitenwarmte opslaat om die binnenshuis te kunnen gebruiken.

Een hybride warmtepomp heeft een aantal voordelen. De kostprijs voor het apparaat is lager dan die van andere modellen. Ook gebruikt de machine het bestaande waterreservoir van je ketel, waardoor je op installatiekosten en ruimte bespaart. Verder is deze pomp een goede keuze als je huis niet eersteklas isolatie heeft.

Ook bij lage temperaturen gaat een hybride lucht-waterwarmtepomp gewoon door met gratis warmte oogsten. Alleen op de allerkoudste winterdagen werkt het mechanisme niet. Op die momenten wordt de CV ingezet om je woning gewoon op een aangename, leefbare temperatuur te houden.

Lucht-waterwarmtepomp installatie

Kies je voor WarmteMeesters? Dan kies je voor onze Meesterlijke Zekerheden:

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Plaatsing binnen 4 weken.

Plaatsing binnen 4 weken.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Je huis verwarmen en koelen Jouw warmtepomp in Nunspeet gebruiken als airco

Veel warmtepompen kunnen méér dan warm water leveren en je huis verwarmen in de winter. Onze zomers worden steeds heter, en in de warmste dagen van het jaar kan het binnen niet uit te houden zijn. Je gaat zweten en voelt je oncomfortabel en lusteloos. Dat kan een flinke impact hebben op je productiviteit en op je plezier in je welverdiende vrije dagen.

Warmtepompen kunnen je woning actief of passief koelen. Bij een actieve koeling keert de werking van de pomp om: de warmte in de lucht binnenshuis wordt dan opgenomen en buiten afgevoerd, net zoals een airco dat doet. Modellen met een passieve koeling, zoals een grond-waterwarmtepomp, laten koud water door je leidingen stromen. Daardoor wordt de temperatuur in je leefvertrekken een flink stuk aangenamer. En zo wordt je zomer een flink stuk leuker.

Warmtepomp als airco

Maakt warmtecomfort duurzaam, digitaal én slim

Een hybride warmtepomp is een zuinige keuze Woningisolatie en warmtepompen

Er wordt soms gedacht dat je je woning opnieuw moet laten isoleren voordat je een warmtepomp neemt. Dat is niet waar. De meeste woningen in ons land hebben namelijk al een goed energielabel en zijn voldoende geïsoleerd. Daardoor krijgt een moderne warmtepomp je woning uitstekend op temperatuur. Als het flink vriest, dan wordt zoals vanouds de CV ingeschakeld voor een paar graden extra warmte.

De combinatie van warmtepomp en CV is nog een reden dat wij bij WarmteMeesters voor de installatie van hybride warmtepompen kiezen. Het alternatief, een volledig elektrische warmtepomp, is vaak alleen een goede keuze in zeer goed geïsoleerde (nieuwbouw)woningen. Een hybride pomp is daarentegen een goede en zuinige keuze voor veel méér huishoudens. In het kort: een warmtepomp is ook een geslaagde investering als je een wat ouder en/of niet perfect geïsoleerd huis bezit!

Isolatie en warmtepompen

Verdien een warmtepomp binnen een paar jaar terug Wat kost een moderne warmtepomp?

De ontwikkeling van technologieën voor duurzame energie gaan snel. Daardoor is een goede warmtepomp op dit moment aanzienlijk goedkoper dan nog maar een paar jaar geleden. Deze machines worden voor veel huishoudens bereikbaarder dan ooit. Bovendien is een warmtepomp een investering die je binnen een paar jaar terug hebt verdiend.

De meest betaalbare keuze is de hybride warmtepomp, die gebruik maakt van het waterreservoir van je CV. Gemiddeld ben je voor zo’n pomp een bedrag rond de €5.000 kwijt na aftrek van subsidies. Deze pomp verdient zichzelf, dankzij je toekomstige besparing op energiekosten, tussen de drie en de acht jaar terug. De precieze kosten en terugverdientijd hangen af van het vermogen en het model. Een goede woningisolatie, zonnepanelen en andere energiebesparende maatregelen kunnen het effect van een hybride warmtepomp nog flink vergroten.

wat kost een warmtepomp

Jouw zekerheid 100% focus op warmtepompen & digitaal gemak!

Wij pakken het graag nét even anders aan. Onze focus is namelijk volledig gericht op warmtepompen. Daarnaast zijn we gek op data & digitaal gemak. Zo ben je verzekerd van een vooruitstrevende specialist, die je klaarstoomt voor een duurzame toekomst!

Een warmtepomp is een slimme investering Deze subsidies voor warmtepompen zijn beschikbaar

De overheid investeert nu flink in duurzame energie. Dat is te zien aan de forse subsidies die er op dit moment gelden voor de aanschaf van warmtepompen. Op termijn wil de overheid dat alle Nederlandse huishoudens van het gas af gaan. Daarom is dit een uitstekende gelegenheid om je woning uit te rusten met een warmtepomp, en om de hoge gasprijzen te ontlopen.

Vanuit de overheid geldt er tot minimaal 2040 een ISDE-subsidie. Die is geldig als je een warmtepomp bij je woning laat installeren, en kan oplopen tot 3000 euro als je voor een hybride warmtepomp kiest. De gemiddelde terugverdientijd van het apparaat is drie tot acht jaar, en daarna produceert de pomp gratis warmte voor je huishouden. De gemiddelde levensduur van een modern model ligt tussen de vijftien en de twintig jaar. In elk opzicht een hele slimme investering dus.

Subsidie op een warmtepomp

Tips om een warmtepomp te bekostigen

Heb je interesse in een eigen warmtepomp in Nunspeet? En vraag je je af hoe je het apparaat kunt betalen? Om te beginnen is er natuurlijk de ISDE-subsidie van de overheid, die tot 3.000 euro voor een hybride pomp kan oplopen. De rest van het bedrag kan je op verschillende manieren zelf bekostigen.

  • Natuurlijk kan je het restbedrag uit eigen portemonnee betalen.
  • Leen het overgebleven bedrag van je eigen bank of van een andere kredietverstrekker.
  • Je kunt je hypotheek verhogen.
  • Via het Nationaal Warmtefonds kan je een lening aanvragen om je huis te verduurzamen. Dit is voor veel huishoudens een erg gunstige manier om een warmtepomp aan te schaffen.

Zo gaan we bij WarmteMeesters te werk Warmtepomp in Nunspeet laten installeren?

Bij WarmteMeesters staat jouw tevredenheid met je duurzame warmtepomp volledig voorop. We willen dat je blij bent met onze voorlichting, de installatie en de werking van je nieuwe warmtepomp. Dat zie je terug in onze hoge klanttevredenheid en onze werkwijze.

Je kunt altijd direct een gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze experts aanvragen. In dat gesprek kan je al je vragen over jouw beoogde aanschaf stellen, en geven we je advies over het beste model warmtepomp voor jouw woning. Word je enthousiast? Dan stellen we graag een offerte op maat voor je op, met alle kosten voor de apparatuur en de installatie daarvan. 

Ga je met ons in zee, dan plannen we samen een geschikte datum in voor de installatie. We beloven dat we binnen vier weken jouw nieuwe warmtepomp in Nunspeet aangesloten hebben. Natuurlijk geven we je ook een duidelijke handleiding voor het apparaat, dat overigens zelf intelligent zijn werk uitvoert.

Warmtepomp Nunspeet laten plaatsen

Is een warmtepomp een goede investering voor jou? Doe de gratis WarmteCheck

Denk je dat een warmtepomp iets voor jou kan zijn? Doe dan meteen even de WarmteCheck op onze website. Deze app geeft eerlijk aan of een eigen warmtepomp een goede investering is voor jouw situatie. Daarna kan je eventueel een vrijblijvend adviesgesprek met onze specialisten aanvragen. WarmteMeesters staat voor je klaar om jouw energievoorziening goedkoper en duurzamer te maken.

Warmtepomp monteur Nunspeet
100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent
Check it out!

Ontdek in 2 minuten of een hybride warmtepomp
een slimme investering is voor jouw type woning.

Vooruitstrevend
in warmtepompen
Doe de gratis WarmteCheck!