100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent

De hybride warmtepomp Installateur in Kampen

Bij WarmteMeesters zijn wij jouw toegewijde partner voor het installeren van hybride warmtepompen in Kampen en omgeving. Als erkende experts in duurzame verwarmingssystemen begrijpen wij als geen ander de behoefte aan efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Warmtepomp installatie Kampen

Waarom hybride warmtepompen?

Hybride warmtepompen zijn de toekomst van duurzaam verwarmen. Ze combineren op slimme wijze een traditionele CV-ketel met een elektrische warmtepomp, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van beide systemen. Hieronder enkele redenen waarom hybride warmtepompen zo populair worden in Kampen.

waarom hybride warmtepompen
1 week geleden | Ees, Hasselt
Erg snelle, vakbekwame en vriendelijke service
We hadden problemen met onze cv-ketel. Warmtemeesters liet ons niet in de kou staan, gooide hun planning iets om zodat onze verwarming binnen 24uur weer draaide. Complimenten!
4 maanden geleden | Chris, De Wijk
Goed geholpen en prettig gesprek.
Een goede overzichtelijke offerte, en daarna een goed gesprek gehad met één van de directeuren. Verde bekwaam personeel en vriendelijk. Een fijne ervaring.
4 maanden geleden | Bernd, Genemuiden
Fijne communicatie, goed werk geleverd en laten alles keurig achter!
Deze week is de warmtepomp bij ons geplaatst. We zijn tevreden. De service is goed en de mannen hebben alles netjes achtergelaten. Ook moest er nog een extra groep bij komen in de meterkast, maar dit is ook keurig gedaan.
1 maand geleden | Jannes, Ruinerwold
Zoals je zou mogen verwachten. Stipt, netjes.
Prima. Eerste contact, de offerte, de planning (ruim binnen de limiet), communicatie. Nazorg nog geen oordeel.
3 dagen geleden | Prins , Genemuiden
Uitstekend
De aanschaf van mijn hybride warmtepomp bij Warmtemeesters verliep vlot, met een levering binnen twee weken. De monteur was professioneel en leverde een nette installatie. Tevreden met de efficiënte service en kwaliteit.
1 maand geleden | Henri, Genemuiden
Gewoon goed
Komt afspraken na, levering en montage zoals afgesproken. Monteur vakkundig en werkt netjes.
2 maanden geleden | Berend en Jet, Hasselt
Prima bedrijf
Snelle en duidelijke onderhandeling over de prijs, zonder poespas. De monteurs vriendelijke, betrouwbare jongens. Ondanks, dat het op dag twee tegenzat en later weg konden als gepland, bleven ze vriendelijk. Net wat de andere mensen zeggen; ze werken heel netjes, alles gezogen na dag 1 en 2, en neme...
1 maand geleden | Cor, Hasselt
Fijne samenwerking met een mooi eindresultaat
Prettige en kundige mensen.
1 maand geleden | Jan, Heerde
Uitstekend
Snel en goed doen wat je belooft.
2 weken geleden | Margreet, Hattem
Professioneel en klantvriendelijk
Snel reactie op aanvraag offerte. Prettig gesprek en tijd nemend voor alle vragen. Offerte duidelijk en houden aan gemaakte afspraken. Op de installatiedatum zeer professioneel en meedenkend personeel. Werken netjes en rustig. Denken met de klant mee.
4 weken geleden | Jos, HAVELTE
Veel meedenken en snel reageren
Binnen 2 weken van offerte naar uitvoering gereed waar maak je dat nog mee? En dan ook nog meedenken, optimaliseren, correct en netjes werken zonder maar een vuiltje achter te laten.
1 week geleden | Jetze en Hennie, Joure
Ze doen wat ze beloven
Zeer goede offerte met klantvriendelijke gesprekken. Door planning wijziging zeer snelle installatie. Maandag akkoord, woensdag en donderdag geïnstalleerd door vakmensen Jochum en Didar, SUPER. Alles weer keurig achter gelaten.
1 week geleden | Hendrik, Hooghalen
prima
Allemaal prima verlopen .Monteurs die zeer netjes werken en met kennis van zaken.
2 maanden geleden | Anke, Zuidwolde
Beter kan het niet!
Het contact, de snelheid, de netheid, de kunde wij zouden geen verbetering kunnen aangeven. Dit hele proces verdient een tien. Zo wil je dat een klus gaat, petje af!
3 dagen geleden | Sander, dronten
top pomp en top service
Ben zeer tevreden over warmtemeesters.' Na goed contact en duidelijke offerte, is de pomp daarna ook zeer snel geinstaleerd. zitten er nu heerlijk warm bij.
2 weken geleden | Pierre, Zwolle
Zeer tevreden.
Monteurs waren zeer vriendelijk, deskundig, behulpzaam en netjes. De hybride warmtepomp werd in 1 dag aangelegd. De bespreking en voorlichting vooraf verliep zeer prettig.
4 maanden geleden | Jeannette en Atze de Vries, Zwartsluis
Prima service en zeer klantvriendelijk
Vanaf het eerste contact wordt er met je meegedacht over de beste oplossing voor het plaatsen van een warmtepomp. Hoewel het huis niet optimaal was geïsoleerd, was dit geen probleem. Zeer snelle levering en plaatsing van de nieuwe warmtepomp.
1 maand geleden | Jansman jansman, Luttenberg
Top
Prima ervaren zowel contacten per telefoon als met de montage Jochem en Didar zijn zeer klantvriendelijk en vakkundig Zeer netjes gewerkt en uitstekende uitleg over functioneren van de warmtepomp Heb veel vertrouwen in Warmtemeesters
3 weken geleden | Fred, Dedemsvaart
Prima zeer vriendelijke en attent
De ervaringen zijn erg goed. Er wordt zeer adequaat gewerkt en men is vriendelijk cq behulpzaam. Zeer oplossingsgericht. Maken zeer betrouwbare indruk.
1 week geleden | Hans, Den Nul
Helemaal top van offerte, advies tot en met plaatsing.
Na de ontvangen offerte telefonisch contact gehad met Gijsbert; hierna in overleg nog kleine aanpassingen, mede vanwege ons bezoek aan het Daikin Experience Center in Heerenveen (o.a. ten behoeve van € 500 cashback, welke door WarmteMeesters was aangegeven in de eerste offerte). De hybride warmtepom...

Hybride warmtepompen zijn energiezuinig

Eén van de grootste voordelen van hybride warmtepompen is hun buitengewone energiezuinigheid. Deze systemen halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om uw woning te verwarmen. Hierdoor verbruiken ze aanzienlijk minder gas en elektriciteit, wat leidt tot lagere energierekeningen en een verminderde CO2-uitstoot.

Energiezuinige Warmtepompen

Kies je voor WarmteMeesters? Dan kies je voor onze Meesterlijke Zekerheden:

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Plaatsing binnen 4 weken.

Plaatsing binnen 4 weken.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Milieuvriendelijkheid van warmtepompen

Als u geeft om het milieu en de toekomst van onze planeet, dan is de overstap naar een hybride warmtepomp een logische keuze. Deze systemen stoten veel minder schadelijke gassen uit dan conventionele verwarmingssystemen, waardoor uw ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind.

Warmtepomp is milieuvriendelijk

Maakt warmtecomfort duurzaam, digitaal én slim

Subsidies en financiële voordelen van een warmtepomp

De overheid stimuleert de installatie van duurzame verwarmingssystemen, waaronder hybride warmtepompen, met verschillende subsidies en financiële voordelen. Dit maakt de investering in een hybride warmtepomp niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

subsidies warmtepomp

Waarom kiezen voor WarmteMeesters?

Nu u begrijpt waarom hybride warmtepompen zo'n aantrekkelijke optie zijn voor verwarming in Kampen, laten we eens kijken waarom u voor WarmteMeesters moet kiezen als uw installateur:

1. Ervaring en Expertise

Bij WarmteMeesters beschikken we over jarenlange ervaring en expertise in de installatie en onderhoud van hybride warmtepompen. Ons team van gecertificeerde technici begrijpt de complexiteit van deze systemen en zorgt voor een professionele installatie.

2. Maatwerkoplossingen

Wij geloven dat geen twee huizen of bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste warmtepomp voor uw situatie.

3. Uitstekende Klantenservice

Bij WarmteMeesters staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden uitstekende klantenservice, vanaf het eerste contact tot ver na de installatie. Ons doel is ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw hybride warmtepomp en dat deze probleemloos functioneert.

hybride warmtepomp installatie kampen

Jouw zekerheid 100% focus op warmtepompen & digitaal gemak!

Wij pakken het graag nét even anders aan. Onze focus is namelijk volledig gericht op warmtepompen. Daarnaast zijn we gek op data & digitaal gemak. Zo ben je verzekerd van een vooruitstrevende specialist, die je klaarstoomt voor een duurzame toekomst!

Hybride warmtepomp laten installeren in Kampen

WarmteMeesters is uw betrouwbare partner voor de installatie van hybride warmtepompen in Kampen en omstreken. Met onze ervaring, expertise en toewijding aan klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat wij de beste keuze zijn voor uw duurzame verwarmingsbehoeften. Kies voor een groenere toekomst en bespaar op uw energierekening met een hybride warmtepomp van WarmteMeesters.

Neem vandaag nog contact op met WarmteMeesters voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de overstap naar duurzame verwarming. Uw comfort en het milieu staan bij ons centraal!

Warmtepomp Kampen
100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent
Check it out!

Ontdek in 2 minuten of een hybride warmtepomp
een slimme investering is voor jouw type woning.

Vooruitstrevend
in warmtepompen
Doe de gratis WarmteCheck!