100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent

De hybride warmtepomp Installateur in Kampen

Bij WarmteMeesters zijn wij jouw toegewijde partner voor het installeren van hybride warmtepompen in Kampen en omgeving. Als erkende experts in duurzame verwarmingssystemen begrijpen wij als geen ander de behoefte aan efficiënte en milieuvriendelijke verwarmingsoplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. 

Warmtepomp installatie Kampen

Waarom hybride warmtepompen?

Hybride warmtepompen zijn de toekomst van duurzaam verwarmen. Ze combineren op slimme wijze een traditionele CV-ketel met een elektrische warmtepomp, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van beide systemen. Hieronder enkele redenen waarom hybride warmtepompen zo populair worden in Kampen.

waarom hybride warmtepompen
1 maand geleden | Ebel, Heino
Heldere communicatie en betrouwbaar
Communicatie is duidelijk. Als je vragen hebt is contact snel gelegd. Uitstekende service en vriendelijk personeel
4 maanden geleden | Tjaard, Lemmer
Prima installatiewerkzaamheden
De monteurs hebben goed en netjes gewerkt.
4 maanden geleden | Hans, Den Nul
Helemaal top van offerte, advies tot en met plaatsing.
Na de ontvangen offerte telefonisch contact gehad met Gijsbert; hierna in overleg nog kleine aanpassingen, mede vanwege ons bezoek aan het Daikin Experience Center in Heerenveen (o.a. ten behoeve van € 500 cashback, welke door WarmteMeesters was aangegeven in de eerste offerte). De hybride warmtepom...
2 weken geleden | Wim, Apeldoorn
Warmtemeesters is een topbedrijf
Recent is er een warmtepomp in combinatie met een nieuwe CV ketel geplaatst, allemaal in 1 dag door zeer kundige monteurs die goed meedenken in dit proces. Ook na het ontstaan van een klein probleem, is dit de volgende dag meteen opgelost.
3 maanden geleden | Ben, Almelo
vakkundig ingebouwd
vriendelijke deskundige monteur, goede uitleg, montageplaats schoon achtergelaten.
1 maand geleden | Gerrit, Zwolle
Toppers
Vanaf het eerste telefonische contact tot de laatste, verrast door klantvriendelijke mensen, die weten waar ze het over hebben. Zo luisteren naar de wensen en vragen van de onervaren klant, en maken het echt waar ( zoals het overal zou moeten zijn!) Mooi aanbod en netjes en snel geïnstalleerd, m...
2 maanden geleden | Johan Ruitenburg, Nunspeet
Vlotte installatie zonder problemen
Uitvoerig overleg tijdens het offerte-stadium. Ik wilde graag precies weten wat de beste installatie was voor ons huis, dat met radiatoren wordt verwarmd. Vergeleken met verschillende andere aanbieders, maar Warmtemeesters bleek een deskundige gesprekspartner en Vaillant een betrouwbaar Europees mer...
4 maanden geleden | Jetze en Hennie, Joure
Ze doen wat ze beloven
Zeer goede offerte met klantvriendelijke gesprekken. Door planning wijziging zeer snelle installatie. Maandag akkoord, woensdag en donderdag geïnstalleerd door vakmensen Jochum en Didar, SUPER. Alles weer keurig achter gelaten.
4 maanden geleden | Ees, Hasselt
Erg snelle, vakbekwame en vriendelijke service
We hadden problemen met onze cv-ketel. Warmtemeesters liet ons niet in de kou staan, gooide hun planning iets om zodat onze verwarming binnen 24uur weer draaide. Complimenten!
4 maanden geleden | hein mulder, Olst
Nagenoeg een tien
Eigenlijk heb ik geen negatieve punten, zeker niet wat betreft de installatie, zorgvuldig en met vakmanschap werd de installatie aangelegd en opgeleverd
1 maand geleden | Jacques, heino
vriendelijk en netjes gewerkt
Goed gewerkt.... alles weer netjes achter gelaten Vriendelijk
2 maanden geleden | Dirk-Jan, Genemuiden
Goed advies en netjes geplaatst
Goed advies gehad en plaatsing was snel en netjes! Echt een aanrader!!!
2 maanden geleden | Rinze, Apeldoorn
Erg goede service
Zowel offerte als installatietraject hebben we erg positief ervaren. Er wordt snel en duidelijk gecommuniceerd en we zijn niet voor verrassingen komen te staan. Installatie is ook keurig en volgens afspraak uitgevoerd. Ook over de vriendelijkheid van de monteurs en de heldere handleiding voor subsid...
4 maanden geleden | Sander, dronten
top pomp en top service
Ben zeer tevreden over warmtemeesters.' Na goed contact en duidelijke offerte, is de pomp daarna ook zeer snel geinstaleerd. zitten er nu heerlijk warm bij.
2 maanden geleden | Harry, klarenbeek
goede service korte lijntjes
na werkopname vlot een offerte planning uitvoering in overleg goede uit voering na van te voren overleg verder goed werk geleverd
2 maanden geleden | Dirk, Dronten
Prima werk afgeleverd
Er werd netjes gewerkt en opgeruimd. De afspraken werden nagekomen. De vragen zijn in het telefonisch goed beantwoord.
3 maanden geleden | Christina, Apeldoorn
zeer klantvriendelijk, goede begeleiding en uitleg
Zorgvuldig in voorbereiding en uitvoering. Zeer klantvriendelijk
2 maanden geleden | Harry, Olst
Vakkundig en betrouwbaar.
Goed contact,leuke mensen en belangrijk dat het werk precies wordt uitgevoerd volgens de afspraak,geen bijkomende kosten.
1 week geleden | Henk , Zuidwolde
Prima ervaring
Uitstekend geholpen en vakkundig werk geleverd.
1 maand geleden | Joop, Ruinen
Complete en perfecte installatie geleverd.
De medewerkers van Warmtemeesters hebben met veel technisch inzicht onze hybride warmtepomp geïnstalleerd. Contact met Genemuiden was aangenaam en zeer vriendelijk.

Hybride warmtepompen zijn energiezuinig

Eén van de grootste voordelen van hybride warmtepompen is hun buitengewone energiezuinigheid. Deze systemen halen warmte uit de buitenlucht en gebruiken deze om uw woning te verwarmen. Hierdoor verbruiken ze aanzienlijk minder gas en elektriciteit, wat leidt tot lagere energierekeningen en een verminderde CO2-uitstoot.

Energiezuinige Warmtepompen

Kies je voor WarmteMeesters? Dan kies je voor onze Meesterlijke Zekerheden:

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Plaatsing binnen 4 weken.

Plaatsing binnen 4 weken.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Milieuvriendelijkheid van warmtepompen

Als u geeft om het milieu en de toekomst van onze planeet, dan is de overstap naar een hybride warmtepomp een logische keuze. Deze systemen stoten veel minder schadelijke gassen uit dan conventionele verwarmingssystemen, waardoor uw ecologische voetafdruk aanzienlijk wordt verkleind.

Warmtepomp is milieuvriendelijk

Maakt warmtecomfort duurzaam, digitaal én slim

Subsidies en financiële voordelen van een warmtepomp

De overheid stimuleert de installatie van duurzame verwarmingssystemen, waaronder hybride warmtepompen, met verschillende subsidies en financiële voordelen. Dit maakt de investering in een hybride warmtepomp niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

subsidies warmtepomp

Waarom kiezen voor WarmteMeesters?

Nu u begrijpt waarom hybride warmtepompen zo'n aantrekkelijke optie zijn voor verwarming in Kampen, laten we eens kijken waarom u voor WarmteMeesters moet kiezen als uw installateur:

1. Ervaring en Expertise

Bij WarmteMeesters beschikken we over jarenlange ervaring en expertise in de installatie en onderhoud van hybride warmtepompen. Ons team van gecertificeerde technici begrijpt de complexiteit van deze systemen en zorgt voor een professionele installatie.

2. Maatwerkoplossingen

Wij geloven dat geen twee huizen of bedrijven hetzelfde zijn. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over de beste warmtepomp voor uw situatie.

3. Uitstekende Klantenservice

Bij WarmteMeesters staat klanttevredenheid voorop. Wij bieden uitstekende klantenservice, vanaf het eerste contact tot ver na de installatie. Ons doel is ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw hybride warmtepomp en dat deze probleemloos functioneert.

hybride warmtepomp installatie kampen

Jouw zekerheid 100% focus op warmtepompen & digitaal gemak!

Wij pakken het graag nét even anders aan. Onze focus is namelijk volledig gericht op warmtepompen. Daarnaast zijn we gek op data & digitaal gemak. Zo ben je verzekerd van een vooruitstrevende specialist, die je klaarstoomt voor een duurzame toekomst!

Hybride warmtepomp laten installeren in Kampen

WarmteMeesters is uw betrouwbare partner voor de installatie van hybride warmtepompen in Kampen en omstreken. Met onze ervaring, expertise en toewijding aan klanttevredenheid kunt u erop vertrouwen dat wij de beste keuze zijn voor uw duurzame verwarmingsbehoeften. Kies voor een groenere toekomst en bespaar op uw energierekening met een hybride warmtepomp van WarmteMeesters.

Neem vandaag nog contact op met WarmteMeesters voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij de overstap naar duurzame verwarming. Uw comfort en het milieu staan bij ons centraal!

Warmtepomp Kampen
100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent
Check it out!

Ontdek in 2 minuten of een hybride warmtepomp
een slimme investering is voor jouw type woning.

Vooruitstrevend
in warmtepompen
Doe de gratis WarmteCheck!