100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent

Warmtepomp installatie Apeldoorn

Ben jij ook toe aan een duurzame en kostenbesparende manier om je huis te verwarmen? Dat is mogelijk met een warmtepomp van WarmteMeesters. Dit is een intelligente oplossing om voor lage kosten te genieten van een hoog warmtecomfort - en om je CO2-uitstoot te beperken. Door een warmtepomp in Apeldoorn te combineren met zonnepanelen maak je je huis zelfs volledig energieneutraal.

De experts van WarmteMeesters hebben een ongeëvenaarde ervaring op het gebied van warmtepompen. Wij kijken samen met jou naar het beste type model warmtepomp voor jouw situatie. Plan een gratis gesprek in met onze specialisten en je krijgt een vrijblijvende offerte op maat, met een zeer competitieve prijs. Daarna kunnen we jouw eigen warmtepomp in Apeldoorn en omgeving al binnen vier weken plaatsen!

Warmtepomp installatie Apeldoorn

Energieneutraal leven De voordelen van een warmtepomp in Apeldoorn

Energieneutraal leven, fossiele brandstoffen uitsparen, een kleinere ecologische voetafdruk krijgen. Allemaal mooie voornemens die voor een groot deel van de Nederlanders steeds belangrijker worden. En thuis een eigen warmtepomp laten installeren kan je een flinke stap op weg helpen. Wat zijn precies de voordelen van deze moderne machine die je huis verwarmt?

 • De pomp levert heet water om je huis mee te verwarmen
 • Geschikt voor water voor huishoudelijk gebruik, CV en vloerverwarming
 • Je verbruikt (bijna) geen fossiel aardgas meer en spaart dus gaskosten uit
 • De CO2-uitstoot van je woning wordt veel kleiner
 • Een warmtepomp heeft lage onderhoudskosten
 • De installatie is eenvoudig en overlastarm
 • Betaalbaar, overheidssubsidies beschikbaar en meestal na 3-8 jaar terugverdiend
 • Veel modellen kunnen je woning koelen in de zomer
voordelen warmtepomp installatie
4 maanden geleden | Jacco, Belt-Schutsloot
Snelle levering
Goede en duidelijke communicatie. Denken mee met wat de beste oplossing is
3 maanden geleden | Jantinus, Westerbork
Degelijke installatie
Monteurs met vakkennis, leveren uitstekend werk en niet onbelangrijk een goede uitleg.
4 maanden geleden | Chris, De Wijk
Goed geholpen en prettig gesprek.
Een goede overzichtelijke offerte, en daarna een goed gesprek gehad met één van de directeuren. Verde bekwaam personeel en vriendelijk. Een fijne ervaring.
2 maanden geleden | Berend en Jet, Hasselt
Prima bedrijf
Snelle en duidelijke onderhandeling over de prijs, zonder poespas. De monteurs vriendelijke, betrouwbare jongens. Ondanks, dat het op dag twee tegenzat en later weg konden als gepland, bleven ze vriendelijk. Net wat de andere mensen zeggen; ze werken heel netjes, alles gezogen na dag 1 en 2, en neme...
4 maanden geleden | Bernd, Genemuiden
Fijne communicatie, goed werk geleverd en laten alles keurig achter!
Deze week is de warmtepomp bij ons geplaatst. We zijn tevreden. De service is goed en de mannen hebben alles netjes achtergelaten. Ook moest er nog een extra groep bij komen in de meterkast, maar dit is ook keurig gedaan.
1 week geleden | Hans, Den Nul
Helemaal top van offerte, advies tot en met plaatsing.
Na de ontvangen offerte telefonisch contact gehad met Gijsbert; hierna in overleg nog kleine aanpassingen, mede vanwege ons bezoek aan het Daikin Experience Center in Heerenveen (o.a. ten behoeve van € 500 cashback, welke door WarmteMeesters was aangegeven in de eerste offerte). De hybride warmtepom...
1 week geleden | Jetze en Hennie, Joure
Ze doen wat ze beloven
Zeer goede offerte met klantvriendelijke gesprekken. Door planning wijziging zeer snelle installatie. Maandag akkoord, woensdag en donderdag geïnstalleerd door vakmensen Jochum en Didar, SUPER. Alles weer keurig achter gelaten.
2 weken geleden | Margreet, Hattem
Professioneel en klantvriendelijk
Snel reactie op aanvraag offerte. Prettig gesprek en tijd nemend voor alle vragen. Offerte duidelijk en houden aan gemaakte afspraken. Op de installatiedatum zeer professioneel en meedenkend personeel. Werken netjes en rustig. Denken met de klant mee.
1 maand geleden | Lambertus, Zwartsluis
Zeer goed
Keurig installatiewerk en uitleg over werking en bediening van het systeem. Alles schoon opgeleverd en afval afgevoerd. Beleefde jongens.
1 week geleden | Ees, Hasselt
Erg snelle, vakbekwame en vriendelijke service
We hadden problemen met onze cv-ketel. Warmtemeesters liet ons niet in de kou staan, gooide hun planning iets om zodat onze verwarming binnen 24uur weer draaide. Complimenten!
2 maanden geleden | ron knaap, Tollebeek
vakmensen
zeer vriendelijke en kundige mensen over de vloer, legden alles goed uit en namen alle tijd om onze vragen te beantwoorden. ruimde lekker alles op ook de rommel die wij zelf hadden gemaakt een voorbeeld voor veel installatie organisaties.
4 weken geleden | Jos, HAVELTE
Veel meedenken en snel reageren
Binnen 2 weken van offerte naar uitvoering gereed waar maak je dat nog mee? En dan ook nog meedenken, optimaliseren, correct en netjes werken zonder maar een vuiltje achter te laten.
3 dagen geleden | Prins , Genemuiden
Uitstekend
De aanschaf van mijn hybride warmtepomp bij Warmtemeesters verliep vlot, met een levering binnen twee weken. De monteur was professioneel en leverde een nette installatie. Tevreden met de efficiënte service en kwaliteit.
3 dagen geleden | Sander, dronten
top pomp en top service
Ben zeer tevreden over warmtemeesters.' Na goed contact en duidelijke offerte, is de pomp daarna ook zeer snel geinstaleerd. zitten er nu heerlijk warm bij.
2 maanden geleden | Anke, Zuidwolde
Beter kan het niet!
Het contact, de snelheid, de netheid, de kunde wij zouden geen verbetering kunnen aangeven. Dit hele proces verdient een tien. Zo wil je dat een klus gaat, petje af!
3 weken geleden | Fred, Dedemsvaart
Prima zeer vriendelijke en attent
De ervaringen zijn erg goed. Er wordt zeer adequaat gewerkt en men is vriendelijk cq behulpzaam. Zeer oplossingsgericht. Maken zeer betrouwbare indruk.
1 maand geleden | Jan, Heerde
Uitstekend
Snel en goed doen wat je belooft.
4 maanden geleden | Jeannette en Atze de Vries, Zwartsluis
Prima service en zeer klantvriendelijk
Vanaf het eerste contact wordt er met je meegedacht over de beste oplossing voor het plaatsen van een warmtepomp. Hoewel het huis niet optimaal was geïsoleerd, was dit geen probleem. Zeer snelle levering en plaatsing van de nieuwe warmtepomp.
1 maand geleden | Jansman jansman, Luttenberg
Top
Prima ervaren zowel contacten per telefoon als met de montage Jochem en Didar zijn zeer klantvriendelijk en vakkundig Zeer netjes gewerkt en uitstekende uitleg over functioneren van de warmtepomp Heb veel vertrouwen in Warmtemeesters
1 maand geleden | Henri, Genemuiden
Gewoon goed
Komt afspraken na, levering en montage zoals afgesproken. Monteur vakkundig en werkt netjes.

Voorzien in laag energieverbruik Voordelen warmtepomp in combinatie met zonnepanelen

Heb je al zonnepanelen op je dak? Dan is de aankoop van een warmtepomp extra interessant voor jou. De stroom van je panelen kan gebruikt worden om in het (lage) energieverbruik van de warmtepomp te voorzien. Daardoor kan een huis met allebei deze installaties volledig energieneutraal worden!

Warmtepomp met zonnepanelen

Kies je voor WarmteMeesters? Dan kies je voor onze Meesterlijke Zekerheden:

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Volledige focus op warmtepompen en digitaal gebruiksgemak.

Plaatsing binnen 4 weken.

Plaatsing binnen 4 weken.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Zelf én snel een digitaal adviesgesprek inplannen. Binnen 7 dagen een offerte.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Transparante communicatie tijdens het hele traject. Altijd weten waar je aan toe bent.

Warmtepomp in combinatie met een HR-ketel Hybride warmtepomp installatie

Bij WarmteMeesters kunnen we twee types warmtepompen installeren. In overleg met jou kijken we graag vrijblijvend wat de beste oplossing voor jouw huishouden kan worden.

Om te beginnen kan je kiezen voor een hybride warmtepomp. Dit is een pomp die je in combinatie met een HR-ketel inzet. De pomp slaat buitenwarmte op en verhit daarmee water. Dit hete water komt in de CV-ketel terecht. Vanaf daar kan het je huis verwarmen en warm water voor huishoudelijk gebruik leveren. De CV-ketel wordt alleen (automatisch) ingezet als het echt heel koud is in de winter en je huis een paar extra graden temperatuurstijging nodig heeft.

Hybride warmtepomp

Maakt warmtecomfort duurzaam, digitaal én slim

Gasverbruik verminderen tot wel 80% Voordelen van een hybride warmtepomp

Een volledig elektrische waterpomp heeft een hoger rendement en kan water dus beter verhitten met alleen de omgevingswarmte. Dit model maakt je onafhankelijk van gasverbruik. Wel zijn de kosten van de aanschaf hoger. Ook moet je woning goed geïsoleerd zijn om de geleverde warmte binnenshuis te houden. Een volledig elektrische pomp is daarom vooral een goede keuze voor nieuwbouwwoningen en heel goed gerestaureerde huizen.

Het voordeel van een hybride warmtepomp is dat je geen nieuwe ketel voor heet water in huis hoeft te laten installeren. Ook voor minder goed geïsoleerde huizen is een hybride pomp een uitkomst, waardoor dit type voor bijna elke woning geschikt is. Bovendien levert deze pomp voor zijn vermogen een zeer goede besparing op – je kunt je gasverbruik met tot wel 80 procent verminderen met een hybride pomp. De voordelen van een hybride warmtepomp vergeleken met een volledig elektrisch model zijn groot. Daarom zijn we bij WarmteMeesters heel enthousiast over hybride warmtepompen.

Besparen op gas met een warmtepomp

Besparen op verwarmingskosten Zo werkt een warmtepomp

Een warmtepomp in Apeldoorn is voor jouw woning dé manier om te besparen op verwarmingskosten. Dit moderne apparaat onttrekt warmte uit de buitenlucht en gebruikt die warmte om water te verhitten. Een warmtepomp is zo efficiënt dat hij zelfs op (heel) koude dagen warmte opneemt. Om de warmte naar binnen te pompen verbruikt het apparaat een kleine hoeveelheid energie.

Het warme water uit de warmtepomp wordt automatisch gebruikt voor de verwarming van jouw huishouden. Het water van je CV, het water in je badkamer en je keuken, en het water van je vloerverwarming: het wordt allemaal verhit door omgevingswarmte van buiten naar binnen te pompen. Zonder dat er fossiele brandstoffen verbruikt worden, en zonder dat er zonlicht of wind voor nodig is.

Werking van een warmtepomp

Jouw zekerheid 100% focus op warmtepompen & digitaal gemak!

Wij pakken het graag nét even anders aan. Onze focus is namelijk volledig gericht op warmtepompen. Daarnaast zijn we gek op data & digitaal gemak. Zo ben je verzekerd van een vooruitstrevende specialist, die je klaarstoomt voor een duurzame toekomst!

Aangenaam koel huis in de zomer In de zomer je huis afkoelen met een warmtepomp

Een warmtepomp in Apeldoorn installeren zorgt ervoor dat je er in de koude maanden van het jaar warmpjes bijzit. Maar veel modellen hebben nog een ander voordeel: ze kunnen je woning ook afkoelen. En dat komt van pas in de hete zomermaanden, vooral nu de zomers steeds warmer lijken te worden.

De warmtepomp werkt dan omgekeerd, en onttrekt warmte aan de lucht in je woonvertrekken. Die wordt buiten afgegeven zodat het in je huis aangenaam koel blijft. Dat maakt je leefruimtes veel fijner om in te verblijven, te werken en te genieten van je welverdiende vakantie. Je huis afkoelen met een warmtepomp is mogelijk met lucht-luchtwarmtepompen, met grond-waterwarmtepompen en met sommige lucht-waterwarmtepompen van WarmteMeesters.

Verkoeling met een warmtepomp

Warmtepomp kopen en laten installeren? Dit kost een warmtepomp in Apeldoorn ongeveer

De technologische ontwikkeling van de warmtepomp gaat snel. En jij plukt daar de vruchten van, want bij WarmteMeesters koop je nu heel efficiënte apparaten voor een aantrekkelijke prijs.

Natuurlijk geven we je graag een indicatie van de kosten van onze producten. De goedkoopste keuze is een hybride warmtepomp. Zo’n apparaat kost ongeveer €5.000, als we de landelijke overheidssubsidies (zie hieronder) meerekenen. Past een volledig elektrische warmtepomp beter bij jouw behoeften? Zo’n hoogwaardig apparaat kan je, weer na verrekening van subsidies, voor een bedrag van zo’n €12.000 in huis halen. Dit zijn gemiddelden, want het vermogen en de levensduur van een bepaald model warmtepomp bepalen de precieze prijs.

De overheid betaald mee aan de installatie van jouw warmtepomp Deze subsidies zijn er voor jouw warmtepomp

De overheid doet er alles aan om ons land duurzamer en klimaatneutraler te maken. Daarom stimuleren ze de aanschaf van warmtepompen door particulieren met subsidies. En dat gaat om mooie bedragen: de overheid betaalt tussen € 1.950 en € 3.750 mee aan de installatie van jouw warmtepomp.

Het gaat hier om een zogenaamde ISDE-subsdie, die minimaal tot het jaar 2030 beschikbaar zal zijn. De exacte hoogte van het subsidiebedrag hangt af van de kostprijs en het type warmtepomp.

Subsidie op warmtepomp

Terugverdientijd tussen 3 en 8 jaar Manieren om je warmtepomp in Apeldoorn bekostigen

De landelijke subsidies schelen veel in de aanschaf en maken het voor veel mensen nu interessant om over te schakelen naar duurzaam wonen. Zeker omdat de overheid ook heeft aangekondigd dat elk huishouden op termijn gasvrij moet wonen. Maar de tegemoetkoming dekt niet alle kosten van een nieuwe warmtepomp. Hoe kan je de rest van het aankoopbedrag bekostigen?

 • Door je spaargeld aan te spreken.
 • Door een lening af te sluiten bij je eigen bank of bij een andere kredietverstrekker.
 • Door je hypotheek te verhogen.
 • Of door aan te kloppen bij het Nationaal Warmtefonds, een stichting die je renteloos geld kan lenen voor duurzame initiatieven. Kijk voor meer info hierover op www.warmtefonds.nl.

Natuurlijk is de aanschaf van een warmtepomp een investering. Eentje die je op termijn weer terugverdient, doordat je bespaart op hoge en wild schommelende energiekosten. Het aanschafbedrag van een hybride warmtepomp heb je gemiddeld vaak al tussen de drie en de acht jaar terugverdiend.

Warmtepomp Apeldoorn bekostigen

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek in Hierom laat je je warmtepomp in Apeldoorn installeren door WarmteMeesters

WarmteMeesters helpt je graag met de keuze en de installatie van een eersteklas warmtepomp. Wij hebben de expertise in huis om je op een heldere manier te adviseren. Of dat nu een klein model hybride pomp is of een hoogwaardige volledig elektrische pomp. We helpen je altijd om een warmtepomp te vinden die aansluit bij jouw situatie. Want wij willen dat al onze klanten 100 procent tevreden over ons zijn.

Wij werken als volgt. Voer even een WarmteCheck uit en je weet direct of het plaatsen van een warmtepomp voor jou interessant is. Plan daarna eenvoudig een vrijblijvend, gratis adviesgesprek met ons in. Onze specialist beantwoordt al je vragen duidelijk en transparant. Zodat jij precies weet wat je kunt verwachten als je met ons in zee gaat.

Wat bieden we jou? We kunnen binnen vier weken jouw warmtepomp in Apeldoorn komen installeren. Met minimale overlast, op een datum en tijdstip dat jou goed uitkomt. Uiteraard leggen we je van A tot Z uit hoe je nieuwe energiebespaarder werkt en hoe je de instellingen ervan kan aanpassen. Daarna hoef jij weinig meer te doen. Behalve genieten van een woning met lagere verwarmingskosten, een kleinere voetafdruk en een hoog warmtecomfort. En te wachten tot je nieuwe warmtepomp zichzelf heeft terugverdiend.

Plan direct een vrijblijvend adviesgesprek met ons in. Want jouw eigen warmtepomp bezitten is het meer dan waard.

warmtepomp laten plaatsen in apeldoorn
100% focus op warmtepompen
Plaatsing binnen 4 weken
Zelf én snel adviesgesprek inplannen
Altijd weten waar je aan toe bent
Check it out!

Ontdek in 2 minuten of een hybride warmtepomp
een slimme investering is voor jouw type woning.

Vooruitstrevend
in warmtepompen
Doe de gratis WarmteCheck!